Service-ul nostru

Mecanica si Diagnoza auto multimarca

Servicii de constatare/diagnoză/reparații/înlocuire de piese componente și subansambluri la orice tip de autoturism/autoutilitară/microbuz persoane până în 3,5 tone.

Incarcare / Verificare Climatizare Auto

VERIFICAREA SI INCARCAREA SISTEMULUI DE CLIMATIZARE AUTO cu FREON AUTO R1234YF si R134a Suntem EXPERTI, cu vechime de peste 10 ani in domeniu! Oferim SIGURANTA si DIVERSITATE: FREON AUTO R1234YF si R134a cu certificat de conformitate! Efectuam RAPID operatiunea de incarcare freon la ambele tipuri cu dispozitive profesionale TEXA, in conditii de incarcare normale, maxim 45 de minute!

I.T.P. - Statie de inspectie tehnica / 4x4

Serviciile specifice de Inspectie tehnica periodica pentru autoturisme si autoutilitare de pana la 3,5 tone.

Service roti Vulcanizare/Reglaj directie

Montat/demontat anvelope de pe orice tip de janta ,echilibrarea acestora si orice alta operatie ce tine de mentenanta si repararea rotilor .Reglarea directiei(geometrie roti) ca urmare a inlocuirii/reparatiei unor elemente de directie si suspensie.

Comert cu piese auto import si accesorii

Firma noastra pune la dispozitia clientilor o gama larga de piese auto,accesorii,lubrifianti,vopsele auto,anvelope,parbrize ,intr-un cuvant TOTUL PENTRU MASINA TA!

Transfer / transport la aeroporturi!

  • BELGRAD
  • BUDAPESTA
  • TIMISOARA
  • ORADEA
  • CLUJ
  • BUCURESTI

PRETURILE PENTRU ALTE LOCALITATI SE CALCULEAZA IN FUNCTIE DE DISTANTA SI NUMARUL DE PASAGERI CE VOR FI DE TRANSPORTAT!
CURSELE AU PRET FACUT PENTRU 8 PASAGERI , DACA SUNT MAI PUTINI PASAGERI TOTALUL SE IMPARTE LA NUMARUL DE PASAGERI CE VOR BENEFICIA DE CURSA!

Tractari auto-CARDUL TPT 969

Cardul de asistenta rutiera TPT 969 este un produs ce vine in intampinarea clientilor nostri si are o sumedenie de avantaje , cel mai important aspect este ca am reusit sa imbinam in card servicii de care orice posesor de masina are nevoie si un serviciu de tractare pe diferite distante in functie de valoarea cardului , SILVER 100 km , GOLD 150 km , PLATINUM 200 km , detaliile le gasit in Mecanismul de functionare sau la sediul firmei noastre.

Hotel de anvelope

Gazduirea anvelopelor si jantelor clientilor nostri. Clientii care achizitioneaza anvelopele de la noi primesc primul an(sezon)de gazduire gratuit.

Curatarea filtrelor de particule

Putem efectua CURATAREA FILTRELOR DE PARTICULE si a CATALIZATOARELOR pentru orice marca si model de autoturism/ autoutilitara/ camion/ autobuz/ si vehicule industriale.