Cardul TPT 969

Nu-ti lăsa sotia pe drumuri.

Cu Cardul TPT 969 avem grijă de mașina ta și de mașinile celor dragi.
Nu-ți lăsa soția pe drumuri. Cu Cardul TPT 969 avem grijă de mașina ta și de mașinile celor dragi. Scapă de grija că ți se strică mașina! Trans Protector te ajută cu verificarea mașinii dar te și scoate din necaz dacă ți se strică în deplasare. Totul la prețurile cele mai bune!

Nu mai fii la mila mașinii tale (atunci când se strică)

Indiferent că este vorba de mentenanță periodică, diagnoze sau dacă efectiv rămâi cu mașina pe marginea drumului, Cardul TPT 969 este asul din mâneca ta!

Când ne bazăm exclusiv pe autoturisme pentru viața noastră de zi cu zi, e inevitabil să nu se strice ceva la un moment dat. Și acolo încep bătăile de cap.

Dar Cardul TPT 969 îți rezolvă toate aceste probleme.

… Și îl poți folosi pentru tine, sau ca un cadou foarte practic pentru oamenii din viața ta!

Ce îti oferă Cardul TPT 969

Constatări mecanice incluse
ca să fii sigur că vehiculul este de încredere din punct de vedere mecanic.
Diagnoze computerizate
incluse ca să te asiguri că toate sistemele electronice funcționează perfect.
O tractare inclusă
pentru cazul în care rămâi cu mașina pe drumuri.

Avantajele directe ale Cardului de Sigurantă Rutieră

Prețul de plecare al Cardului este de doar 333 de lei.

În mod normal, în service-ul autorizat Trans Protector, o constatare mecanică îi costă pe clienți 50 de lei, o Diagnoză Computerizată va costa 120 de lei, iar tractarea vehiculelor sub 2 tone va costa 2.5 lei/km + TVA.

Accesarea serviciilor noastre prin intermediul cardului.

Alege Cardul SILVER, GOLD sau PLATINUM în functie de nevoile tale

Vei putea alege dintre trei oferte diferite:

⚪ Card Silver (333 lei) – 100 km tractare + o constatare mecanică + o diagnoză computerizată + tractare nelimitată la preț preferențial (1.5 lei/km | TVA inclus)

🟡 Card Gold (444 lei) – 150 km tractare + 2 constatări mecanice + o diagnoză computerizată + tractare nelimitată la preț preferențial (1.5 lei/km | TVA inclus)

⚪ Card Platinum (555 lei) – 200 km tractare + 2 constatări mecanice + 2 diagnoze computerizate + tractare nelimitată la preț preferențial (1.5 lei/km | TVA inclus)

Apoi pe parcursul a 12 luni acel card poate fi utilizat oricând pentru a apela la serviciile noastre.

Diagnozele și Verificările mecanice vor fi accesate simplu printr-o programare telefonică, iar în caz de probleme în deplasare, serviciul de tractare non-stop poate fi accesat prin apel telefonic sau chiar SMS.

Cu Cardul TPT 969 nu rămâi niciodată pe drumuri. Zi sau noapte, poti apela la serviciile noastre, pentru orice autoturism vrei tu, indiferent cine este proprietarul.

Cum funcționează?

📜 Semnăm un contract în urma căruia vei dobândi un CARD pe care vor fi inserate serviciile pe care le dorești.

💳 Pe fiecare card va fi inscripționat numărul de contract, datele de contact pentru intervenții și un număr de căsuțe care vor fi bifate în urma fiecărei intervenții.

📞 Serviciile de tractare pot fi apelate NON STOP la numărul de telefon de pe card, sau prin SMS.

 

Cardul TPT 969 este cardul tău de Siguranță Rutieră.
Este o achiziție inteligentă pentru oamenii care au mai multe mașini în gospodărie sau în cadrul firmei, pentru cei care se deplasează des în afara orașului sau cadou pentru cei mai puțin pasionați de partea tehnică. Serviciile de Verificare și Diagnoză îți vor garanta că mașina este într-o stare bună de funcționare și vor scădea radical șansele unor defecțiuni. Serviciile de tractare îți oferă confortul și siguranța că indiferent de problemă, tu vei avea un as în mânecă. Cu Cardul TPT 969 nu vei mai fi la mila mașinii tale.

Alege Cardul potrivit pentru tine și pentru cei dragi:

Silver
Pret 333 Lei
Gold
Pret 444 Lei
Platinum
Pret 555 Lei

Întrebări?

Vă stăm la dispoziție și așteptăm cu nerăbdare e-mailul dvs., sunați sau vizitați!